Étterem keresése
Válogass Magyarország legjobb éttermei között és élvezd az élményeket!
Név:
Település:
Konyha:
Árkategória:
Michelin minősítes:

A hét étterme: Nobu Budapest

Nemzetközi, a világon mindenütt sikeres hálózat, ami nálunk is kinyitott, megvetette a lábát és folyamatosan jelen van a legjobbak között.

Szerző: FineGuide.hu | info@fineguide.hu
Tintahalas tészta a Nobu kínálatából (forrás: noburestaurants.com)

Nobuyuki Matsuhisa és Schreiner GáborKözép-Európában először lépett a piacra budapesti éttermével a világhírű Nobu hálózat és ezzel a régió alapvető fine dining japán éttermévé vált újhullámos konyhájával.

A sztenderd ízekhez, kiváló sushikhoz és perui, dél-amerikai ételekhez a budai Fujiból érkező executive séf, Schreiner Gábor magyar kiegészítőket, zamatokat és alapanyagokat is sikeresen ötvözött. Schreiner évtizedes japán konyha tapasztalata stabilitást, de kísérletező kedve játékosságot ad a konyhából.

Nemzetközi, felkapott, híres-neves és jóAndy Vajna szélesedő üzleti portfóliójának egyik alapja az itthoni Nobu, ami alap ahhoz, hogy Budapesten járó hírességek is rendszeresen, folyamatosan látogatják a Kempiski Hotel nívós falai között működő éttermet. Nyilván ez vonzó a turistáknak, a hazai hírességeknek, de ehhez nyilván kell a mindenhol megszokottal egyező kiváló minőség, alapanyagban és elkészítésben egyaránt.

A Nobu-ban meglévő, új vendéget köszöntő rituálé, az exkluzív környezet és a kiemelt árak is fokozzák a magas élet, a luxus érzését és aki megteheti, az hátradőlve élvezheti a Nobu által nyújtott örömeket, az érzékiség, a testiség minden dimenziójában.

Mindenképpen kipróbálandó kategória, étterembe járóknak bakancslista elem.

comments powered by Disqus