Étterem keresése
Válogass Magyarország legjobb éttermei között és élvezd az élményeket!
Név:
Település:
Konyha:
Árkategória:
Michelin minősítes:

A hét étterme: Tigris Étterem és Borbár

Évszázados falak, amik között már a 19. században is vendéglátás zajlott, ma decens és libamájban gazdag kínálatot rejtenek.

Szerző: FineGuide.hu | info@fineguide.hu
Tigris étterem belső tér

Milliő, hangulat, állandóságA Tigris a belváros és Budapest állandó tényezője. Nem csak a Michelin ajánlás megléte miatt, hanem mert a klasszikus falak között egy nyugodt, összeszokott és minőség orientált csapat működik, mind a konyhán, mind a vendégek körül. Itt megbecsülve érzi magát, aki betér, de mégis van saját tere, ideje evéshez, beszélgetéshez, kortyolgatáshoz. A Tigrisben lenni jó.

Magyaros ízek, libamáj mániaA magyar konyha klasszikusai vannak jelen az étlapon: nagyanyáink ételei, hazai alapanyagok, fűszerek, amihez valami kis extrát, csavart tesz hozzá a séf, a konyha. Ínycsiklandó költemények, már ránézésre is.

Aki pedig igazán el akar mélyedni a magyaros ízvilágban, nagy becsben tartott itthoni ínyencségre vágyik, akkor a nagyon erős és változatos libamájas kínálatból is választ, akár a ház válogatása, akár az édeskés ízekkel kombinált fő fogások közül válogathat. Valami korrekt, odavaló magyar borral. A Tigrisben enni jó.

Lazacfilé csicseriborsó, édeskömény, tengervíz

További információk az étterem FineGuide adatlapján

Fotók: a Tigris étterem honlapja, Dining with Frankie blog

comments powered by Disqus