Étterem keresése
Válogass Magyarország legjobb éttermei között és élvezd az élményeket!
Név:
Település:
Konyha:
Árkategória:
Michelin minősítes:

A hét étterme: Tiszavirág Szeged

Minden héten röviden bemutatjuk a hét éttermének kiválasztott helyet.

Szerző: FineGuide.hu | info@fineguide.hu
A Tiszavirág étterem kínálatából

Minden nagyvárosba kell egy igazi étteremRégóta a fejünkben lévő hitvallás az, ami a fejezet címe. Ugyanis kell egy hely, ahova a helyiek elmennek, amikor nincs kedvük főzni, valami különlegesre vágynak. A környékbeliek elmennek, ha igazán emelkedett hangulatban és módon szeretnének együtt enni. Az utazó, látogató pedig akkor, ha meglátogatja a nevezett várost és szívesen ismerkedni valami olyannal, amit emléként megőrízhet.

A Regdon Zsolt vezette Tiszavirág konyhájában olyan ételek készülnek, ami mindhárom igény kielégítéséhez alapot adhatnak. Szép tányérok, letisztul ízek, mindenki által ismert, érthető alapanyagok, csak egy kicsit, éppen annyira másképp, hogy ne jöjjön szembe minden kezünkbe vett étlapon.

Jó hely lett és maradt a Tiszavirág étterme, nem kérdés, hogy akár visszatérni is érdemes a helyieknek, a környékbelieknek és a látogatóknak, turistáknak is.

A Tiszavirág étterem belülről

Az étterem nem csak az ételDe azt is meg kell említeni, hogy a Tiszavirág nem csak a konyha, de a személyzet, a belső tér, az épület miatt is emlékezetes tud lenni. Az utazók minősítési, a cég, a tulajdonos és a vezetés ars poetica-ja is a barátságos vendéglátást célozza, hangsúlyozza.
Akár csak a fényképeket látva is kedve támad az embernek odamenni, leülni, kérni, kóstolni, a lágy enteriőrbe olvadva kikapcsolódni, élvezni a lehetőséget. Akár megpihenve, megaludva maradni.

Az étterem adatlapját erre a linkre kattintva tekintheti meg!

comments powered by Disqus