Étterem keresése
Válogass Magyarország legjobb éttermei között és élvezd az élményeket!
Név:
Település:
Konyha:
Árkategória:
Michelin minősítes:

A Márga Bisztrót a New York Times is ajánlja a Budapestre látogatóknak

Budapest szerepel a világ vezető magazinjai közé sorolandó újság 2017-es utazási javaslatai között... Benne pedig a Márga...

Szerző: FineGuide.hu | info@fineguide.hu

Hamár Budapest, akkor a Márga Bisztró például elég izgalmasSzabadfordításban így utal a New York times "50 hely, amit 2017-ben látni kell" című ajánljó a Márga (náluk Margá) Bisztróra, mint új és izgalmas helyek közül egy kiemelendőre. Az ok ismert, de talán pár sort megér tőlünk is, hogy erősítsük ezt az ismertséget, közismertséget.

A Márga, leánykori nevén Szent Donát Pince fantasztikus panorámával, egyedülálló környezetben a Balaton északi partjának gasztronómiai újjáélesztésének letéteményese. A helyi ízekkel, korrekt konyhával és izgalmas ötletekkel indult és működik a mai napig. Az induló, úttörő helyek sajátossága, hogy a hirtelen megugró és megmaradó érdeklődés, kereslet eredményezett rosszabb tányérokat, megfáradó kiszolgálást, de aki nem próbálja, annak nem sikerül.

Így azt gondoljuk, ezen túl tudott lépni a hely, a vezetőség és a stáb, ami miatt 2014-től már Márgaként szépen teljesít a csopaki domb tetején.

Erre alapozva bátorsággal vágtak neki a LouLou és a Fausto által is használt helyen egy budapesti "telephely" beindításába és fenntartásába, de az első jelzések és visszajelzések jók. Figyeljük, követkjük a Márga működését és mindenkit bíztatunk, ellenőrizze, mit tesznek (le) az asztalra.

Tovább a Márga Bisztró adaplapjára!

comments powered by Disqus