Étterem keresése
Válogass Magyarország legjobb éttermei között és élvezd az élményeket!
Név:
Település:
Konyha:
Árkategória:
Michelin minősítes:

Új honlappal a világhálón a TG Italiano

Nem elég a jó konyha és sok insta-fotó, trendi étteremnek menő weboldal dukál

Szerző: FineGuide.hu | info@fineguide.hu

Menő hely, haladó megjelenésA Tom George az első fecskék egyike volt a hazai és a budapesti gasztronómiában. Még jóval a forradalmi fellendülés 2006-2007-es beindulása előtt kiemelkedő minőséget nyújtva nyitott ki és maradt a belváros megbízható éttermeinek egyike.

A TG-nél is eljött az idő, hogy a netes megjelenésüket is a hírnevükhöz igazítsák, aminek fontos rész az új, már elérhető weboldal.

Az aktuális igényeknek megfelelően mobileszközökre optimalizált, reszponzív website-on tájékozódhatnak az érdeklődők az étteremmel kapcsolatos minden fontos információról.

Ami nekem tetszettA webfejlesztést végző Igor Corner és az étterem kommunikációjáért felelős Gin&Tonic Communications támogatásával egy letisztult, "cool" összhatású oldal jött létre.

Azt gondolnánk, hogy a weboldalon online elérhető étlap egy alapvető funkció, de sajnos a mai napig gyakran szembesülök azzal, hogy az éttermi weboldalakon a hihetetlenül fapados megoldás, a pdf dokumentumként föltöltött, belinkelt étlap és itallap van csak, Üdítő és szívemnek kedves, hogy a TG honlapján külön van még a séf ajánlat is, az étlap és az itallap mellett.

Az egész oldalt betöltő, minőségi képekkel telerakott galériáktól éhes lettem és szomjas is. Ahogy az étterem fotóitól az ott megforduló törzsvendégek és hírességek közé képzeltem magam. Jó érzés volt.

Még sok ilyen weboldalt szeretnék föltenni az adatbázisunkban található adatlapokra, ahogy a TG Italiano fineguide-os oldalán is ez elérhető.

comments powered by Disqus