Étterem keresése
Válogass Magyarország legjobb éttermei között és élvezd az élményeket!
Név:
Település:
Konyha:
Árkategória:
Michelin minősítes:

A FineGuide

Egy jó éttermet keres országszerte vagy Budapesten?

Engedje meg, hogy a segítségére legyünk!

Igazán jót és különleges éttermi élményre, ételre vágyik?

Összeállítottuk Önnek a legjobb újhullámos és tradícionális helyek listáját, ahol nem érheti csalódás, ha kinyitja az étlapot. Fölkerültek a legjobb olasz, francia, spanyol és távolkeleti konyhák, de nem hagytuk ki a magyar konyha legjobbjait sem.
Azért, hogy hitelesek legyünk, megkértük Magyarország egyik legismertebb gasztrobloggerét, Hapcit, a GasztroJazz tulajdonosát, segítsen nekünk az étteremlista összeállításában.

A keresési lehetőségekről röviden:

Név: Az étterem nevét vagy részletét beírva lehet a címet, az elérhetőségeket azonosítani.

Település: a város, a település, de akár az utcanév megadásával lehet a helyi, környékbeli éttermek listájához hozzájutni.

Konyha típusa: a lehetőségek közül a kedvünknek megfelelő ízekhez, zamatokhoz, fűszerekhez, esetleg a hangulatunkhoz legközelebb álló konyhát kiválasztva kaphatjuk meg a releváns helyek felsorolását.

Árkategória: aki a minőséget szereti, igényli, az tudja, hogy a fine dining-hoz tartozik egy minimum költségtényező. Az adatbázisunkban szereplő éttermek árait ennek megfelelően soroltuk három kategóriába az alábbiak szerint.

  • Mérsékelt: olyan étterem, ahol egy háromfogásos ételsor ital nélküli átlagára 5.000 forint alatt van
  • Normál: ahol egy háromfogásos ételsor ital nélküli átlagára 5.000 és 10.000 forint között van
  • Kiemelt: ahol egy háromfogásos ételsor ital nélküli átlagára 10.000 forint fölött van.

Reméljük és hisszük, hogy egy igazán színes, sokrétű adatbázist sikerült egy egyszerűen és jól használható App-ba illesztenünk, amivel minden érdeklődőnek a segítségére lehetünk, amikor szeretne jó helyen jót enni.

Amennyiben szeretné megosztani velünk véleményét, érzéseit vagy gondolatait, ezt legkönnyebben a kapcsolat oldalon teheti meg. Örömmel veszünk és válaszolunk meg minden megkeresést, valamint változtatjuk meg alkalmazásunkat az igényeknek megfelelően.